SMART PLUG: Ekstra flad vinklet Schuko/pindjord stikprop, 16A, sort – Bachmann

129 kr.

Optimer dit hjem med vores smarte flade stikprop. Nem at bruge, pladsbesparende og elegant sort design. Opgrader dit hjem i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 7993700805590135 Kategori:

Oplev en ny standard for praktisk og intelligent strømstyring med SMART PLUG fra Bachmann. Denne ekstra flade, vinklede Schuko-stikprop kombinerer effektivitet med en stilfuld og moderne design. Med en robust konstruktion og en kapacitet på 16A kan SMART PLUG håndtere selv de mest krævende elektroniske enheder med lethed.

Med SMART PLUG kan du nemt og bekvemt tilslutte dine enheder ved at bruge en app på din smartphone eller ved stemmestyring via din foretrukne smart-home enhed. Aldrig har det været så nemt at tænde og slukke dine apparater, uanset hvor du befinder dig. Med mulighed for planlægning og tidsstyring kan du optimere dit energiforbrug og spare penge på din elregning.

Den smarte vinklede konstruktion gør det muligt at tilslutte SMART PLUG til selv de snævreste stikkontakter, hvilket gør den ideel til brug både derhjemme og på kontoret. Den sorte finish giver et stilfuldt touch til enhver indretning og tilføjer et strejf af elegance til ethvert rum.

Med SMART PLUG fra Bachmann får du ikke kun et praktisk og effektivt strømstyringsværktøj, men også et designelement, der skiller sig ud og tilføjer værdi til dit hjem eller arbejdsplads. Oplev den ultimative bekvemmelighed og kontrol med SMART PLUG – din nøgle til en mere intelligent og effektiv livsstil. Gør dit liv lettere med SMART PLUG fra Bachmann.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SMART PLUG: Ekstra flad vinklet Schuko/pindjord stikprop, 16A, sort – Bachmann”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.